Malthe Mondrup Pedersen
Advokat

Kontaktoplysninger
Telefon: +45 96 31 88 08 
Mail: mt@96318800.dk

Specialer: Erhvervsret, lejeret, familieret, fast ejendom og kontraktret

Sprog: Dansk, engelsk, skandinavisk

Arbejdssted: Aalborg


Malthe har siden 2017 været tilknyttet Advokatfirma Eurojuris Aalborg. Han er nu ansat som advokatfuldmægtig og er uddannet cand. jur. fra Aalborg Universitet, hvor han blandt andet opnåede det højeste karaktergennemsnit på bacheloruddannelsen.

Malthe beskæftiger sig med en bred vifte af forskellige retsområder. Udover at føre retssager rådgiver han såvel private som erhvervsdrivende. Endvidere består Malthes opgaver i at varetage inkassoforretning for en række virksomheder, herunder også større almenboligforeninger. Malthe går meget op i, at de råd han giver, skal give mening i et samlet billede. Derfor er det vigtigt, at have et dybdegående kendskab til mere end ét juridisk område.

Det er vigtigt for Malthe, at kunne tage komplicerede juridiske problemstillinger, der gør sig gældende for både fabriksarbejderen og direktøren, ned på et niveau, hvor det gøres forståeligt for dem begge.

Malthe er oprindeligt fra Hobro, men bor nu i Aalborg. Malthe er tidligere elitesportsudøver som fodboldspiller, hvor han tidligere har været på kontrakt i AaB og nu er anfører for Vejgaard Boldklubs førstehold. Samtidig indgår han aktivt i Vejgaard Boldklubs foreningsarbejde, hvor han er tilknyttet herresenior-udvalget.

Arbejdserfaring:
2017 –  : Eurojuris Aalborg
2009 – 2013  : Aalborg Boldspilklub, kontrakt, (AaB / Aalborg BK)

Tillidserhverv:
2017 –  : Aktiv, herresenior-valget, Vejgaard Boldklub (VB)