Christian Rye
Advokat

Kontaktoplysninger
Telefon: +45 96 31 88 16
Mail: cr@96318800.dk

Specialer: Personskadeerstatning, fast ejendom, familieret, privatret, dødsboer

Sprog: Dansk, engelsk, skandinavisk

Arbejdssted: Aalborg


Christian har af flere omgange været tilknyttet Advokatfirma Eurojuris Aalborg som studentermedhjælper, advokatfuldmægtig og advokat. Han er uddannet cand. jur. fra Aalborg Universitet.

Christian beskæftiger sig med en bred vifte af retsområder, hvor han både bistår private og erhvervsdrivende. Størst ekspertise har han inden for personskadeerstatning, hvor han har hjulpet utallige tilskadekomne med at opnå den erstatning, som de har været berettiget til. Gennem sit flerårige samarbejde med CRPS Foreningen Danmark er Christian blevet en af landets førende specialister i CRPS sager. Christian har et gennemgående kendskab til sygdommen og betydningen for patienternes erstatningsmuligheder.

Udover at føre erstatningssager rådgiver og fører Christian retssager for såvel private som erhvervsdrivende, ligesom han behandler dødsboer. Det er for Christian meget afgørende, at klienter kan få en realistisk vurdering af deres sager, herunder også et overblik over de økonomiske risici, der er forbundet hermed. Christian tilbyder derfor en gratis og uforpligtende vurdering af jeres sager med henblik på at sikre en gennemsigtig sagsgang.

Christian er oprindeligt fra Vodskov og har tidligere været elitesportsudøver som fuldtidsprofessionel fodboldspiller. Han spiller nu fodbold på Vejgaard Boldklubs førstehold, blandt andet med en af vores øvrige advokater i firmaet, Malthe Mondrup.

Arbejdserfaring:

2017 – 2020 : Eurojuris Aalborg

2020 – 2023 : Komplext Advokater

2023 – : Eurojuris Aalborg

2009 – : Fodboldspiller i AaB, Vendsyssel FF, Thisted FC, Jammerbugt FC og Vejgaard B