Rasmus Nordahl Krogshave
Advokatfuldmægtig

Kontaktoplysninger
Telefon: +45 96 31 88 13 
Mail: rk@96318800.dk
LinkedIn

Specialer: Erhvervsret, lejeret, selskabsret, fast ejendom og kontraktret

Sprog: Dansk, engelsk, skandinavisk

Arbejdssted: Aalborg

Rasmus har i en årrække været tilknyttet advokatfirmaet Eurojuris. Han er nu ansat som advokatfuldmægtig.

Det primære område som Rasmus beskæftiger sig med, er erhvervsret. Som advokatfuldmægtig har Rasmus hovedvægt på den almindelige advokatgerning, herunder tvister vedrørende fast ejendom samt lejeret. Ligeledes har han stor viden om selskabsret.

Rasmus kan tilbyde juridisk bistand i forhold til en lang række områder. Til daglig beskæftiger han sig med alt lige fra førelse af retssager til rådgivning i forbindelse med købsaftaler samt udarbejdelse af testamenter. Ligeledes har Rasmus udvidet proceserfaring på et internationalt niveau med særligt kendskab til voldgift og CISG blandt andet erfaret gennem Vis Moot som deltager og tilknyttet aktør.

I sit arbejde vægter Rasmus hurtig sagsbehandling i form af punktlighed, omhu og vedholdenhed. Rasmus har altid klienten i fokus, når han håndterer en sag. Det vigtigste for ham er, at sagen bliver håndteret med grundighed, således klienten får det bedst mulige udbytte.

Særlige områder:
Vejleder i ELSA Denmark Moot Court Competition 2019

Arbejdserfaring:
2016 –  : Eurojuris Aalborg
2016 – 2018: De Jurastuderendes Retshjælp, Aalborg

Tillidserhverv:
2018 –  : Bestyrelsesmedlem i FAAF (Foreningen for ansatte advokater og advokatfuldmægtige i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn retskredse)