Klaus S. Rasmussen
Advokat

Telefon: +45 96 31 88 00
Mail: ksr@96318800.dk
LinkedIn

Specialer: Forsikrings- og erstatningsret, erhvervsret, rets- og voldgiftssager

Sprog: Engelsk, skandinavisk

Beskrivelse:
Et af Klaus’s primære områder er rådgivning af særligt private indenfor forsikrings- og erstatningsret. Som rådgiver har han stor erfaring med at føre sager mod forsikringsselskaber og offentlige myndigheder for at sikre hans klienter den erstatning som de er berettiget til.

Klaus har også stor erfaring med rådgivning af iværksættere, her særligt i forhold til de juridiske rammer ved opstart af virksomhed. Ligeledes kan Klaus yde rådgivning i forbindelse med større selskabsretlige omstruktureringer, herunder fusion- og spaltningsprocesser.

Klaus har tidligere undervist på Aalborg Universitet i faget ’Selskabsretlige omstruktureringer’.

Klaus beskæftiger sig med endvidere med rådgivning til landbruget. Han har tidligere arbejdet ved en af landets største landbrugsrådgivningsvirksomheder, hvor han opbyggede et stort kendskab til landbrugets retsforhold, herunder viden om landbrugsøkonomiske forhold. Klaus har i den forbindelse bistået mange klienter med afvikling og generationsskifte af deres landbrugsbedrifter.

Et andet af Klaus’s primære områder er rådgivning indenfor køb og salg af fast ejendom. Her tilbyder Klaus sin ekspertise i forbindelse både køb og salg, og kan navigere i helt særlige salgsforløb.

Gennem en længere årrække var Klaus udpeget som beskikket advokat af Flygtningenævnet i sager om afslag på asyl og bistod asylansøgere i deres klagesager i Flygtningenævnet. I oktober 2017 blev Klaus udpeget af Advokatsamfundet til at fungere som medlem/dommer i asylsager hos Flygtningenævnet. Denne udpegning bestrider han endnu.

I sin rådgivning vægter Klaus løbende og tæt dialog med sine klienter. På den måde undgås misforståelser under forløbet, samt opbygges en stærkere sag, når den udarbejdes i tæt samarbejde.

Arbejdssted: Aalborg

Tillidserhverv: 
Bestyrelsesformand, Topvask ApS
Bestyrelsesformand, Aalborg Lastvognscenter
Bestyrelsesmedlem, Aabybro Efterskole

Øvrigt: 
2017 – 2021: Medlem af Flygtningenævnet, udpeget af Advokatsamfundet
2015 – 2017: Beskikket advokat i sager i Flygtningenævn
2009 – 2011: Ekstern lektor ved Aalborg Universitet

Arbejdserfaring: 
2019 – : Eurojuris Aalborg, Advokat
2015 – : KOMPLEXT, Aalborg, Partner og indehaver
2013 – 2015: LandboNord, Brønderslev
2012 – 2013: Partnerz Advokater, Nørresundby
2010 – 2012: Advokatfirmaet Kühnel & Kringelbach, Aalborg
2009 – 2010: Advokatfirmaet Henrik Christensen & Partnere
2007 – 2009: Advokatfirmaet Baruah & Partnere